Luis Callejo

Actor

Photos

No photos.

Filmography (13 titles)

(movie, 2018)
···Jefe
Genre: Comedy
Role: Actor (as Cesar)
(movie, 2016)
···Tarde para la ira
Genre: Thriller
Role: Actor (as Curro)
(movie, 2016)
···Risen
Genre: Action, Adventure, Drama, Mystery
Role: Actor (as Joses)
(movie, 2015)
···Palmeras en la nieve
Genre: Romance
Role: Actor (as Gregorio)
(movie, 2015)
···Mi gran noche
Genre: Comedy
Role: Actor
(movie, 2013)
···La Herida
Genre: Drama
Role: Actor
(movie, 2013)
···La mula
Genre: Comedy, Drama
Role: Actor
(movie, 2011)
···23-F: la película
Genre: History
Role: Actor (as Santiago Vecinos)
(movie, 2011)
···Lo contrario al amor
Genre: Comedy
Role: Actor (as Fidel)
(movie, 2007)
···El club de los suicidas
Genre: Comedy
Role: Actor (as Manuel)
(movie, 2005)
···Princesas
Genre: Drama
Role: Actor (as Manuel)