Laurent Lafitte

22 Aug 1973

Actor

1998-99 Guilford School of Acting - 1996-98 Conservatoire National Supérieur d'Art Dramatique - Professeurs Muriel Mayette, Philippe Adrien
1995 Ecole de l'Acteur Florent - Classe libre, Professeurs Raymond Acquaviva, Valérie Nègre

Photos

Filmography (21 titles)

(movie, 2017)
···Au revoir là-haut
Genre: Comedy, Drama
Role: Actor (as Lieutenant Pradelle)
(movie, 2016)
···Papa ou maman 2
Genre: Comedy
Role: Actor
(movie, 2015)
···Boomerang
Genre: Drama
Role: Actor (as Antoine Rey)
(movie, 2015)
···The Little Prince
Genre: Adventure, Animation, Fantasy
Role: Actor (as The Conceited Man (voice))
(movie, 2015)
···Papa ou maman
Genre: Comedy
Role: Actor (as Vincent Leroy)
Genre: Animation, Comedy, Adventure
Role: Actor (as Duplicatha (voice))
(movie, 2014)
···Tristesse Club
Genre: Comedy, Drama
Role: Actor (as Léon)
(movie, 2013)
···Le Système Ribadier
Role: Actor (as Ribadier)
(movie, 2013)
···Le Débarquement 2
Genre: Comedy
Role: Actor
(movie, 2013)
···16 ans ou presque
Genre: Comedy
Role: Actor (as Arnaud Mustier)
(movie, 2013)
···Love Punch
Genre: Comedy
Role: Actor (as Vincent Kruger)
(movie, 2013)
···Les Beaux Jours
Genre: Drama, Romance
Role: Actor (as Julien)
(movie, 2013)
···L'écume des jours
Genre: Drama, Fantasy
Role: Actor (as Le directeur de société)
(movie, 2012)
···De l'autre côté du périph
Genre: Action, Comedy, Crime
Role: Actor (as François Monge)
Genre: Comedy
Role: Actor (as Perkins)
Genre: Comedy
Role: Actor (as Perkins)
(movie, 2011)
···Une pure affaire
Genre: Action, Comedy, Crime
Role: Actor (as Brice Teller)
(movie, 2010)
···Les petits mouchoirs
Genre: Comedy, Drama
Role: Actor (as Antoine)
(movie, 2010)
···L'Amour, c'est mieux à deux
Genre: Comedy
Role: Actor (as Sylvain)