Yan Tsapnik

Actor

Photos

No photos.

Filmography (9 titles)

(movie, 2016)
···Спарта
Genre: Action, Drama
Role: Actor
(movie, 2015)
···Одной левой
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Role: Actor
(movie, 2015)
···Призрак
Genre: Comedy, Family
Role: Actor (as Гена)
(movie, 2014)
···Ёлки лохматые
Genre: Comedy, Family
Role: Actor (as Makar)
(movie, 2014)
···Ёлки 1914
Genre: Comedy
Role: Actor (as Aleksandr Arkadevich)
(movie, 2014)
···Горько! 2
Genre: Comedy
Role: Actor
(movie, 2000)
···Tikhiye omuty
Genre: Romance
Role: Actor (as Vadik)