Thérèse Liotard

6 May 1949

Actor

Photos

No photos.

Filmography (10 titles)

(movie, 1997)
···Marthe
Genre: Drama, Romance, War
Role: Actor (as Rose Bireau)
(movie, 1993)
···À cause d'elle
Genre: Drama, Romance
Role: Actor (as Mme Hervy)
(movie, 1990)
···Le château de ma mère
Genre: Adventure, Comedy, Drama, Romance, Family
Role: Actor (as Tante Rose)
(movie, 1990)
···La Gloire de mon Père
Genre: Adventure, Drama
Role: Actor (as Tante rose)
(movie, 1988)
···Quelques jours avec moi
Genre: Comedy, Drama
Role: Actor (as Regine)
(movie, 1987)
···Cloud Waltzing
Genre: Drama
Role: Actor (as Monique)
(movie, 1987)
···Un ragazzo di Calabria
Genre: Drama
Role: Actor (as Maria 'Mariuccia' Sileca)
(movie, 1985)
···Drôle de samedi
Genre: Comedy
Role: Actor (as L'institutrice)
(movie, 1980)
···La mort en direct
Genre: Drama, Science Fiction
Role: Actor (as Tracey)
(movie, 1977)
···L'une chante, l'autre pas
Genre: Drama
Role: Actor (as Suzanne Galibier - puis Aubanel)