Yvon Back

Actor

Photos

No photos.

Filmography (6 titles)

(movie, 2013)
···La Rupture
Genre: Drama, History
Role: Actor (as Michel d'Ornano)
(movie, 2009)
···Jusqu'à l'enfer
Genre: Crime
Role: Actor (as Procureur Roche)
(movie, 2007)
···Deux vies... plus une
Genre: Comedy, Romance
Role: Actor (as Michel)
(movie, 2006)
···Désaccord Parfait
Genre: Comedy
Role: Actor (as Produzent)
(movie, 2003)
···Lagardère
Genre: Action, Crime, Adventure
Role: Actor (as Philippe de Gonzague)
(movie, 2001)
···Les portes de la gloire
Genre: Comedy, Drama
Role: Actor (as Michel Moineau)