Søren Malling

3 Feb 1964 - 30 Nov -0001

Actor

Søren Dyrberg Malling (født 3. februar 1964) er dansk skuespiller. Malling er opvokset i Kjellerup og blev er uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 1992. Er kendt som vicekriminalkommissær Jan Meyer i DR's tv-serie Forbrydelsen, hvilket er hans hidtil største rolle. Søren Malling var fra 23. februar til 5. juni 2009 en af de tre værter på Nova Morgen radio holdet på Nova FM, sammen med Dennis Ravn og Vicki Berlin. I 2010 spillede han Torben Friis i DR's tv-serie Borgen.

Photos

No photos.

Filmography (13 titles)

Role: Actor (as Våbenmesteren)
(movie, 2019)
···The Vanishing
Genre: Thriller, Drama, Mystery
Role: Actor (as Locke)
(movie, 2018)
···RedBad
Genre: Adventure
Role: Actor (as Wiglek)
(movie, 2016)
···Forældre
Genre: Drama
Role: Actor (as Kjeld)
(movie, 2015)
···Idealisten
Genre: Drama, Thriller
Role: Actor (as Marius Schmidt)
(movie, 2015)
···Skammerens datter
Genre: Adventure, Fantasy
Role: Actor (as Våbenmester)
(movie, 2015)
···Mænd og høns
Genre: Comedy, Drama
Role: Actor (as Franz)
(movie, 2013)
···I lossens time
Genre: Drama, Thriller
Role: Actor (as Knud)
(movie, 2013)
···Skytten
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Role: Actor (as Flemming Kure)
(movie, 2012)
···Kapringen
Genre: Drama, Thriller
Role: Actor (as Peter C. Ludvigsen)
(movie, 2010)
···Alting bliver godt igen
Genre: Drama, Thriller
Role: Actor (as Karl)
(movie, 2009)
···Storm
Genre: Drama, Family
Role: Actor (as Simon)
(movie, 1999)
···Mifunes sidste sang
Genre: Comedy, Drama, Romance
Role: Actor